Business Storage 2-Bay NAS

Dit product en alle gerelateerde software of services komen mogelijk niet meer in aanmerking voor ondersteuning op basis van het Seagate-ondersteuningsbeleid voor vintageproducten. Raadpleeg het online Kennisdatabase voor assistentie.

Opmerking: Vanaf 8 april 2018 zal toegang op afstand via Seagate Global Access (TappIn) niet meer beschikbaar zijn. Zie ons artikel Seagate Business Storage NAS - TappIn Update voor meer informatie.

Downloads

SeaTools

SeaTools - Het snelle diagnoseprogramma waarmee de status van uw schijf wordt gecontroleerd.

Business NAS-cd voor Mac

De Business NAS CD ISO Image is een bestand dat de hele inhoud van de Business NAS-cd-rom bevat die met het product wordt meegeleverd.

Business NAS-cd voor Windows

Het ZIP-bestand van de Business NAS-cd is een bestand dat de hele inhoud van de Business NAS-cd-rom bevat die met het product werd meegeleverd.