Product Support

Wireless Plus

Dit product en alle gerelateerde software of services komen mogelijk niet meer in aanmerking voor ondersteuning op basis van het Seagate-ondersteuningsbeleid voor vintageproducten. Raadpleeg het online Kennisdatabase voor assistentie.

Downloads

Seagate Media-app

Seagate Media - Snelstartgids, installatie, tips voor probleemoplossing en downloads.

Paragon-stuurprogramma

Ondersteuningsinformatie voor de Paragon-stuurprogramma's voor externe Seagate-schijven.

Wireless Plus firmware GPL-broncode

Download het softwarebestand naar uw bureaublad om het uit te pakken.

Firmwaredownloads

Voer uw serienummer in om firmwaredownloads voor uw schijf te zoeken.