FreeAgent Theater+

Dit product en alle gerelateerde software of services komen mogelijk niet meer in aanmerking voor ondersteuning op basis van het Seagate-ondersteuningsbeleid voor vintageproducten.
Raadpleeg het online Kenniscentrum voor aanvullende hulp.

Downloads

SeaTools

SeaTools - Het snelle diagnoseprogramma waarmee de status van uw schijf wordt gecontroleerd.

Firmware-update voor FreeAgent Theater+

Voert een update van de firmware uit op de FreeAgent™ Theater+. Regionale ondersteuning: Azië/Pacific Rim (Azië/Australië)

FreeAgent Theater+ Firmware Update

Updates the firmware on the FreeAgent Theater+. Region Support: EMEA (Europe, Middle East and Africa)

Firmware-update voor FreeAgent Theater+ voor de VS

Voert een update van de firmware uit op de FreeAgent Theater+. Regio van ondersteuning: Noord-Amerika