Adobe – Veelgestelde vragen

U kunt de bij uw schijf meegeleverde Adobe-aanbieding op verschillende manieren verzilveren. De Adobe-methode om uw aanbieding te verzilveren is afhankelijk van uw apparaat.

• De meest gebruikelijke methode: zoek het pictogram ‘Start_Here’ op uw schijf.
  • Voor bepaalde LaCie-schijven: gebruik de code op de flyer in de verpakking.
  • Voor DJI Copilot: registreer u vanuit de Copilot-app en wacht tot u via e-mail een bevestiging hiervan hebt ontvangen.

De methode ‘Start_Here’ gebruiken

1. Gebruik een bestandsbeheerder zoals Verkenner of Finder en open uw schijf.
  2. Klik op het pictogram 'Start_Here'.
  3. De Start Here-app wordt in een browservenster geopend. Voer de stappen uit tot u bij het tabblad Adobe bent en klik dan op Get offer (Profiteer van de aanbieding).
    OPMERKING: Als u problemen hebt met 'Start_Here', of als 'Start_Here' niet langer op uw schijf staat, neem dan contact op met onze ondersteuning.
  4. Volg de scherminstructies om uw Adobe-aanbieding te verzilveren.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de aanbieding verzilveren?

• Voor andere producten dan LaCie DJI Copilot: als de verpakking geen flyer met een code bevat, gebruikt u het pictogram ‘Start_Here’ op de schijf. Voor DJI Copilot: registreer u vanuit de app en wacht tot u via e-mail een bevestiging hiervan hebt ontvangen.

Kan ik mij ook registreren via Seagate.com?

• Nee, registreren via Seagate.com is niet mogelijk. De procedure voor het verzilveren moet worden uitgevoerd op een van de manieren die bovenaan in het artikel is vermeld.

Kan ik meerdere Adobe-abonnementen van Seagate verzilveren?

• Ja, er geldt een limiet van twee te verzilveren aanbiedingen per Adobe ID.

Wanneer verloopt de aanbieding?

• De Adobe Premiere Pro-aanbieding voor de DJI Fly Drive verloopt op 31 mei 2019.
  • De Adobe-aanbieding voor een Fotografielidmaatschap van 4 maanden verloopt op 30 november 2024.
  • Zie de algemene voorwaarden van Adobe voor alle andere aanbiedingen.

Wat doe ik als het pictogram ‘Start_Here’ ontbreekt of als de verpakking geen flyer bevat?

• In die situaties kunt u alleen via deze link contact opnemen met Seagate Support: https://www.seagate.com/contacts/. Houd daarbij uw aankoopbewijs bij de hand.
  • Support zal u een aangepaste link bezorgen, waar u de aanbieding kunt verzilveren.
  • De links van Support werken niet in Linux.
  • In deze procedure is DJI Copilot niet opgenomen. Die app moet u registreren vanuit de Copilot-app.