Firmware-update voor Barracuda Green

Informatie over de firmware-update voor bepaalde Barracuda Green seriële ATA-schijven. Kijk of de firmware-update van toepassing is op uw model.

Nieuwe firmwareversie: CC32

U kunt de juiste firmwareversie voor uw schijfmodel en serienummer bepalen met Drive Detect-software (Schijfdetectie).

Deze update is van toepassing op de volgende modellen:

ModelnummerOnderdeelnummerCapaciteitFirmwaredownloads
ST2000DL0039VT1662 TB CC32 in .exe-indeling
   Zie Document ID: 004559 voor instructies over het bijwerken van de firmware in Windows met dit .exe-bestand.

CC32 in .iso-indeling
   Zie Document ID: 004989 voor instructies over het bijwerken van firmware in Windows met dit .iso-bestand.
   Zie Document ID: 004301 voor instructies over het bijwerken van firmware in MacOS met dit .iso-bestand.
ST1500DL0039VT16L1,5 TB

Als de installatie-instructies niet goed worden opgevolgd, kunnen er gegevens worden vernietigd tijdens het uitvoeren van de upgrade en/of is het mogelijk dat uw harde schijf niet meer werkt. Seagate geeft geen garantie op de gegevens op uw schijf. Daarom is het handig om indien mogelijk naast de periodieke back-ups een complete back-up van uw gegevens te maken voordat u de nieuwe firmware installeert. Meer informatie over back-ups maken van de inhoud van uw schijf kunt u vinden in onze Kennisdatabase. Deze firmware-upgrade van uw product houdt een wijziging van het product in. De algemene voorwaarden van uw Seagate-garantie op het product blijven echter van toepassing tot de normale verloopdatum. Raadpleeg voor andere garanties op uw product de garantiedocumentatie die door uw leverancier is verstrekt.