Business Storage Windows Server NAS - Hoe wordt een gebruikersaccount gecreëerd

Beschrijft de instructies voor het creëren van een gebruikersaccount voor de Windows Server NAS.

Gebruikersaccounts dienen toegang te hebben tot shares. Volg deze procedure op om gebruikersaccounts te creëren voor het Business Storage Windows Server Network-Attached opslagapparaat.

1. Klik op het pictogram van de servermanager (Server Manager launch icon) aan de linker onderkant van het Windows-scherm.
  2. Selecteer het menu Tools aan de rechter bovenkant en selecteer hierna Computerbeheer.
  3. Uitbreiden van Lokale gebruikers en groepen.
  4. Selecteer Gebruikers.
  5. Klik met de rechtermuisknop in een leeg gebied in het rechtervenster en selecteer Nieuwe gebruiker...
    Right-click in blank space on the Computer Management screen
  6. Voer de vereiste informatie in en druk op Creëren.