Media streamen met Google Chromecast op een Android-aparaat

Instructies over hoe u de Seagate Media-app kunt gebruiken om met Google Chromecast te streamen naar een Android-apparaat.

Media op de Seagate Central of Wireless Plus afspelen met Google Chromecast op een Android-apparaat

Dit artikel gaat er vanuit dat u het Chromecast-apparaat al hebt aangesloten op uw thuisnetwerk. Als u hier hulp bij nodig hebt, neem dan contact op met de klantenservice van Google.

1. Controleer of uw mobiele apparaat, Google Chromecast en de Seagate Central zijn
    aangesloten op hetzelfde netwerk.

Sluit uw Wireless Plus aan op het netwerk en controleer of hij
    in gelijktijdige modus is verbonden met hetzelfde netwerk als uw Chromecast-apparaat.

2. Open de Seagate Media-app. Tik op het pictogram Google Cast, de rode cirkel, om een andere mediaspeler te kiezen.

3. Uw tv zou nu het splash screen van Seagate Media weer moeten geven, om te bevestigen dat
    de verbinding tussen uw mobiele apparaat en
    uw Chromecast gelukt is.

4. Gebruik de app om te kiezen welke media u wilt afspelen. U kunt documenten, afbeeldingen, muziek en video's casten. Als uw media niet beschikbaar is, neem dan contact op met de klantenservice van Google om te controleren of de media wordt ondersteund door de Chromecast.

5. U kunt het mobiele apparaat nu gebruiken om uw video's en muziek op afstand aan te sturen.