Veelgestelde vragen over Innov8

In dit artikel vindt u belangrijke informatie en antwoorden op veelgestelde vragen over Innov8.

Lees hieronder antwoorden op veelgestelde vragen over het product Seagate Innov8.

Op welke manier onderscheidt de Seagate Innov8 zich van andere desktopopslagapparaten?
De Seagate Innov8 is een combinatie van een enorme capaciteit en de mogelijkheid om met slechts een USB-C-aansluiting te werken, zonder extra voeding.

Welke kabels worden bij de Innov8 meegeleverd?
De Innov8 wordt geleverd met één USB-C-kabel. Er is geen andere kabel nodig.

Werkt de Innov8 ook als deze op een USB-A-poort is aangesloten?
De Innov8 of de computer zal niet beschadigd raken als u een USB-C-naar-USB-A-kabeladapter gebruikt, maar het gebruik van een dergelijke adapter wordt niet ondersteund.

Werkt de Innov8 ook als deze is aangesloten op een USB-hub, dock of dongle?
De afzonderlijke resultaten kunnen variëren, maar een aansluiting van de Innov8 op dergelijke apparatuur wordt niet ondersteund.

Raakt de accu van mijn computer door de Innov8 sneller leeg dan door een kleiner product?
De Innov8 is een 3,5 inch-product, en de eerste in zijn soort die alleen wordt gevoed door de USB-interface. Dit product wordt voor het functioneren gevoed door de voeding/accu van de computer. Vergeleken met andere schijven van 2,5 inch die via USB worden gevoed, heeft dit product meer vermogen nodig om te kunnen functioneren. Het verschil in accuverbruik verschilt per computer. Gebruikers kunnen andere acties ondernemen om de levensduur van de accu te verlengen, zoals het scherm dimmen, andere toepassingen sluiten en andere apparaten loskoppelen.

Raadt Seagate mij aan de Innov8 permanent op mijn computer aangesloten te houden?
Na een bepaalde periode van inactiviteit komt de Innov8 tot stilstand (slaapmodus) zodat er minder stroom wordt verbruikt. Als uw computer via één USB-C-poort wordt gevoed, dient u de Innov8-schijf veilig te verwijderen voordat u de kabel van de Innov8 loskoppelt zodat u uw voedingskabel kunt plaatsen.

Zijn alle USB-C-kabels hetzelfde?
Seagate garandeert de werking van elke kabel die bij uw Seagate- of LaCie-apparaat is meegeleverd. Als u een extra of vervangende kabel nodig hebt, raden we u aan een gecertificeerde kabel die voldoet aan USB-IF te gebruiken.