Compatibiliteit met mac OS 10.14 - Mojave

In dit artikel vindt u informatie over de compatibiliteit van LaCie-hardware en -software met Mac OS 10.14 Mojave.

Net zoals bij elke nieuwe update of versie van besturingssystemen, evalueert LaCie zijn bestaande producten om te bepalen of ze nog compatibel zijn met het nieuwe besturingssysteem. De compatibiliteitsinformatie voor LaCie-hardware en -software is hieronder vermeld.

Hardware:

De bestaande producten, die door LaCie als geschikt worden beschouwd voor USB 3.0, USB 3.1 en Thunderbolt, zijn vermeld in de volgende tabel. Mogelijk werken oudere schijven die niet op de lijst staan ook, maar deze zijn niet getest.

ProductHardware
Rugged-serieJa
d2-serieJa
big-serie*Ja
RackmountJa
Porsche-serieJa
Limited Edition/Extreme-productenJa
FuelJa, met nieuwste firmware
Draagbare schijfJa
DJI CopilotJa

*Belangrijk: voor 5big en 8big Thunderbolt 2-producten is de nieuwste RAID- firmware vereist. Als uw apparaat niet wordt gedetecteerd door LaCie RAID Manager, volg dan hier de instructies om uw firmware bij te werken.

Let op: als er een pop-upblocker is geïnstalleerd, moet u deze mogelijk uitschakelen om onderstaande koppelingen te kunnen openen. Of u kunt op de Command-toets drukken en op de koppeling klikken om deze in een nieuw tabblad te openen.

Software:

Voor de correcte werking in Mac OS 10.14 is voor bepaalde toepassingen een update vereist. Kijk op de desbetreffende ondersteuningspagina voor meer informatie over elke toepassing.

De volgende tabel bevat de softwaretoepassingen van LaCie die compatibel zijn met Mac OS 10.14:

Softwareversie Vereisten

2.8.1.97

Mogelijk moet u de beveiligingsinstellingen activeren. Hier vindt u de instructies.
Toolkit1.4

Mogelijk moet u de beveiligingsinstellingen activeren bij gebruik van een LaCie Rugged Secure. Kijk hier voor de instructies.

LaCie Desktop Manager

3.2.0

Mogelijk moet u de beveiligingsinstellingen activeren. Kijk hier voor de instructies.

LaCie Setup Assistant

3.1
Er worden mogelijk nog LaCie-producten verkocht die niet uitgerust zijn met de nieuwste versie van LSA. Kijk hier voor meer hulp met de LaCie Setup Assistant.

LaCie Private-Public

1.9.5

Nee, de software is niet bijgewerkt.

Network Assistant

Niet getest

Nee, de software is niet bijgewerkt. Ondersteuning werd stopgezet in Mac OS 10.13 High Sierra.

Intego Backup Assistant

2

Mogelijk moet u de beveiligingsinstellingen activeren. Hier vindt u de instructies.

Intego Backup Manager Pro

2.1

Mogelijk moet u de beveiligingsinstellingen activeren. Hier vindt u de instructies.

Als tijdens de software-installatie de waarschuwing “System Extension Blocked” verschijnt, klik dan hier.