BELANGRIJK: compatibiliteit tussen LaCie RAID Manager v1 en macOS Sierra (10.12)

in dit artikel vindt u informatie over de compatibiliteit tussen LaCie RAID Manager (v1) en macOS Sierra.

Probleem: nadat de update naar macOS Sierra is uitgevoerd, ervaart u mogelijk verbindingsproblemen wanneer u LaCie RAID Manager (v1) opent. De webbrowser kan geen verbinding met de server maken en er wordt een bericht weergegeven dat de webbrowser de pagina 'localhost:8845' niet kan openen omdat er geen verbinding met de server 'localhost' kan worden gemaakt.  Kijk hieronder voor een voorbeeld:

Bestand toegevoegd door gebruiker

Apparaten waarop dit probleem betrekking heeft:
LaCie 5big
Thunderbolt 2
LaCie 8big Rack Thunderbolt 2

Belangrijk! Als er een pop-upblocker is geïnstalleerd, moet u deze mogelijk uitschakelen om de onderstaande koppeling te kunnen openen.

Als u dit probleem wilt oplossen, moet u LaCie RAID Manager (v1) verwijderen en vervolgens LaCie RAID Manager downloaden en installeren. Deze versie is wel compatibel met macOS Sierra. U kunt deze versie hier downloaden.