Seagate Secure ontbreekt voor LaCie Rugged SSD

UPDATE: er is een firmware-update voor gebruikers beschikbaar gesteld die het probleem hieronder verhelpt. Start Toolkit opnieuw om te controleren of u de recentste versie gebruikt en sluit uw Rugged SSD aan. Normaliter wordt u nu gevraagd of u de firmware wilt bijwerkenNadat de firmware is bijgewerkt, zult u met Seagate Secure een wachtwoord kunnen maken.

We onderzoeken een probleem met sommige modellen van de Rugged SSD en de Seagate Secure-functie in Toolkit. Tijdens het onderzoek zal de beveiligingsoptie tijdelijk niet beschikbaar zijn.

Als uw Rugged SSD met een wachtwoord is beveiligd, opent u het volume Beveiligde schijf (vergrendeld) en voert u de functie Unlock Drive (Station ontgrendelen) van uw besturingssysteem uit. U wordt gevraagd het station te ontgrendelen met uw wachtwoord.

U kunt erop vertrouwen dat we snel een oplossing trachten te vinden, zodat u uw LaCie Rugged SSD opnieuw met een wachtwoord kunt beveiligen. Nadat het probleem is opgelost, zal de Seagate Secure-functie weer beschikbaar zijn.