Seagate Central: bestanden openen via de Seagate Media-app.

Een kort overzicht van de Seagate Media-app en hoe u bestanden kunt openen.

De Seagate Media-app geeft u toegang tot bestanden in de openbare map van Seagate Central.  Hiermee kunt u overal ter wereld uw mediabestanden bekijken. Het enige dat u nodig hebt, is een internetverbinding.

U moet eerst de Seagate Media-app downloaden op uw mobiele apparaat.  Deze app is gratis en verkrijgbaar in de appstore van uw specifieke apparaat.

U moet er ook voor zorgen dat Remote Acces is geïnstalleerd op Seagate Central, anders werkt deze functie niet.

Zodra de Seagate Media-app is geïnstalleerd, controleer dan of u nog steeds verbonden bent met internet en start de app. Als de app is geopend, klikt u op de knop rechtsboven en kiest u Settings (Instellingen).  Tik vervolgens op Remote Access (Externe toegang).

User-added image

U wordt gevraagd om uw gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen.  Let op: voor externe toegang is uw gebruikersnaam altijd gelijk aan uw e-mailadres.  Het wachtwoord is het wachtwoord dat u hebt gekozen toen u de account maakte op het apparaat.

Zodra u bent verbonden, kunt u aangeven of u bestanden wilt bekijken die op uw mobiele apparaat, of op Seagate Central staan.  Om dit aan te geven, tik op het pictogram linksboven in de hoek.  De mediaweergave kijkt alleen naar wat er zich in de openbare map van uw Central bevindt.  U kunt de gegevens op uw mobiele apparaat of Seagate Central in mappen bekijken.

User-added image

Let op: de iOS-versie van de app heeft slechts beperkt toegang tot de map Camera Roll als u de content van uw iOS-apparaat wilt bekijken.

Zodra u het gewenste apparaat en de gewenste weergave hebt gekozen, worden uw gegevens op het scherm weergegeven.  Tik op het bestand dat u wilt bekijken.

User-added image