Seagate Wireless Plus - Wi-Fi-signaal niet gedetecteerd

Instructies voor het opnieuw instellen van het Wi-Fi-signaal van Seagate Wireless Plus wanneer het nodig is fouten op te sporen.

Wanneer uw Seagate Wireless Plus Wi-Fi-signaal niet door uw apparaten wordt gedetecteerd, volgt u onderstaande stappen op om de netwerkverbinding op de schijf opnieuw in te stellen.
Deze procedure heeft geen gevolgen voor uw gegevens.

Seagate raadt echter altijd aan om altijd een back-up van uw gegevens te bewaren.

1. Zoek de resetknop aan de achterkant van de unit, naast de label.

2. Steek een paperclip of ander puntig object in de resetknop, houd dit 10 seconden ingedrukt en laat dan los. Dit zet de schijf weer terug in de oorspronkelijke netwerkinstellingen. De gegevens op de schijf worden hierdoor niet beïnvloed.

User-added image

3. Schakel het Seagate Wireless Plus-apparaat uit.

4. Wacht 2 minuten.

5. Schakel het Seagate Wireless Plus-apparaat in.

6. Wacht tot de LED-lampjes aan de voorkant van de schijf continu branden.

7. Probeer de schijf met behulp van uw mobiele apparaat te verbinden. Selecteer Wi-Fi en kies vervolgens het Seagate Wireless-netwerk uit de lijst beschikbare netwerken.