Probleemoplossing: Seagate Wireless-schijf niet gedetecteerd op USB.

De Seagate Wireless wordt niet gekoppeld op USB als de Wi-Fi-modus geactiveerd is.
Druk de aan-uitknop in en wacht tot het blauwe Wi-Fi-lampje uitgaat voordat u de schijf aansluit en hem gebruikt in USB-modus.
Het kan 40 seconden duren voordat de schijf gekoppeld wordt in USB-modus nadat de NAS in Wi-Fi-modus heeft gestaan. Geef de schijf genoeg tijd om verbinding te maken met de pc en de USB-modus te vinden.

Andere tips voor probleemoplossing:
Gebruik de originele kabel of een 18 inch micro-B USB 2.0-kabel om de schijf aan te sluiten. Langere kabels hebben meer weerstand en kunnen niet genoeg stroom doorlaten naar de schijf.
Gebruik alleen USB-hubs met eigen voeding. De schijf heeft alle beschikbare stroom nodig die hij via USB kan krijgen, dus sluit de schijf direct aan op een USB-poort van uw computer of een USB-hub met eigen voeding.