Personal Cloud harde schijf

Dit product en alle gerelateerde software of services komen mogelijk niet meer in aanmerking voor ondersteuning op basis van het Seagate-ondersteuningsbeleid voor vintageproducten. Raadpleeg het online Kennisdatabase voor assistentie.

Opmerking: NAS OS 4, het besturingssysteem dat voor onze NAS-apparaten wordt gebruikt, wordt officieel stopgezet ('End-of-Life') met ingang van 18 juli 2022. Deze wijziging heeft geen invloed op de gegevens op uw NAS-apparaat, maar NAS OS ontvangt geen updates meer, inclusief beveiligingsupdates.
Raadpleeg hier ons ondersteuningsartikel voor meer informatie.

Opmerking: met ingang van 15 mei 2021 zijn de services Seagate Access en MyNAS voor NAS OS 4-apparaten niet meer beschikbaar, met inbegrip van hun functionaliteit voor externe toegang, Sdrive en integratie in mobiele apps. Deze wijziging heeft geen invloed op de gegevens op uw NAS-apparaat.
Meer informatie over andere beschikbare opties voor externe toegang tot uw NAS OS 4-apparaat vindt u hier in ons ondersteuningsartikel.