Ultra Touch

Opmerking: vanaf 31 januari 2024 kan de SSD Touch-app niet meer worden gedownload vanaf Seagate.com of in de Google Play Store.

Downloads

Schijfpictogram

Ontbreekt uw schijfpictogram? Download het hier voor Windows en MacOS.
Klik op MEER INFORMATIE voor aanvullende informatie over schijfpictogrammen.

DiscWizard

Stel uw informatie veilig door een back-up te maken van het besturingssysteem, de toepassingen, de instellingen en al uw gegevens, en door uw informatie veilig te verwijderen.

SeaTools

SeaTools - Het snelle diagnoseprogramma waarmee de status van uw schijf wordt gecontroleerd.

Toolkit-ondersteuning

Maak automatisch een back-up van al uw belangrijke bestanden vanaf uw computer naar uw opslagapparaat.