Seagate Wireless Plus - Hoe u content kunt uploaden in iOS 6+

Instructies voor het verplaatsen van content van uw iOS-apparaat naar de Seagate Wireless Plus-schijf.

Volg deze procedure om content naar de Seagate Wireless Plus-schijf te uploaden met een iOS-apparaat:

1. Start de Seagate Media-app op uw iOS-apparaat.
  2. Selecteer de drie lijnen linksboven in de toepassing.
  3. Selecteer het apparaat dat de content bevat die u wilt uploaden naar uw Seagate Wireless Plus. Blader naar de locatie van de content op dat apparaat. Opmerking: vanaf een iOS-apparaat kunt u alleen content van het fotorolletje uploaden. Tenzij het eerder gedownload is vanaf de schijf.

User-added image
  1. Selecteer de ingeschakelde cirkel rechtsboven op een iPad. Voor een iPhone/iPod, selecteer de drie punten rechtsboven en selecteer in het vervolgkeuzemenu de optie Edit (Bewerken)
  2. Selecteer de bestanden die u wilt uploaden.
  3. Kies vervolgens Actions (Acties) en selecteer de knop Upload (Uploaden).

User-added image

Om de voortgang van de upload te bekijken, selecteert u de bel rechtsboven en de voortgang van alle bestanden die worden geüpload worden weergegeven.